Koopwoningen

Koopwoningen Zeeheldenwijk deelgebied 1A

Goed nieuws! De koopwoningen van deelgebied 1A zijn beschikbaar. In totaal bouwen de OVT Ontwikkeling, Van der Steeg en HEUTBOUW 193 woningen. Alle belangrijke documenten over deze woningen zijn hier te vinden.

Hoek- en tussenwoningen

Om te zorgen dat iedereen gelijke kans heeft bij het kopen van een hoek- of een tussenwoning voert de gemeente Urk een lotingsproces uit. Alle informatie over de hoek- en tussenwoningen is te vinden op de kavelkaart van de Zeeheldenwijk.

Overige woningen

De overige woningen: vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen worden aangeboden via de bouwers en aangesloten makelaars. Inschrijven kan per direct door contact op te nemen met de relevante bouwer. Zie de projecten hieronder voor meer informatie.

Zilvervloot - OVT Ontwikkeling (Veld 1)

OVT Ontwikkeling bouwt in veld 1 van Deelgebied 1A onder de naam Zilvervloot. In totaal bestaat Zilvervloot uit 39 woningen.

Hoek- en tussenwoningen

OVT Ontwikkeling bouwt 25 hoek- en rijwoningen in het project Zilvervloot (veld 1). De informatie van deze woningen is te vinden op de kavelkaart van de Zeeheldenwijk.

Twee-onder-een-kapwoningen

OVT bouwt in totaal 14 twee-onder-een-kapwoningen, waaronder zes levensloopbestendige woningen, waarbij de bad- en slaapkamer op de begane grond ingericht worden.

De twee-onder-een-kapwoningen zijn per direct beschikbaar. De verkoop verloopt direct via de bouwer OVT en aangesloten makelaars. Kijk voor het actuele beschikbare aanbod op de website van Zilvervloot.

De Botter - Van der Steeg (Veld 2, 4 en 5)

Van der Steeg bouwt in veld 2, 4 en 5 van Deelgebied 1A onder de naam De Botter. In totaal bestaat De Botter uit 110 woningen.

Hoek- en tussenwoningen

Van der Steeg bouwt 76 hoek- en tussenwoningen in project De Botter. De informatie van deze woningen is te vinden op de kavelkaart van de Zeeheldenwijk.

Overige woningen

Van der Steeg bouwt verder:

14 twee-onder-een-kapwoningen
1 vrijstaande woning
19 appartementen

Deze woningen zijn per direct beschikbaar. De verkoop verloopt direct via de bouwer Van der Steeg en aangesloten makelaars. Kijk voor het actuele beschikbare aanbod op de website van De Botter.

De Bestevaer - HEUTBOUW (Veld 3)

HEUTBOUW bouwt in veld 3 van Deelgebied 1A onder de naam De Bestevaer. In totaal bestaat De Bestevaer uit 44 woningen.

Hoek- en tussenwoningen

HEUTBOUW bouwt 37 hoek- en rijwoningen in project De Bestevaer (veld 3). . De informatie van deze woningen is te vinden op de kavelkaart van de Zeeheldenwijk.

Overige woningen

HEUTBOUW bouwt verder:

5 twee-onder-een-kapwoningen
2 vrijstaande woningen

Deze woningen zijn per direct beschikbaar. De verkoop verloopt direct via de bouwer HEUTBOUW en aangesloten makelaars. Kijk voor het actuele beschikbare aanbod op de website van De Bestevaer.