Gemeente organiseert woonbeurs, speciaal voor woningzoekenden

18-09-2023

Volg je de Zeeheldenwijk al een tijdje via deze nieuwsbrief en kun je niet wachten om een woning te bemachtigen? Goed nieuws! Het lotingsproces voor de eerste 109 hoek- en tussenwoningen van de Zeeheldenwijk start op 14 oktober. In totaal worden er de komende tijd maar liefst 193 woningen verkocht. Maar hoe kies je uit al deze prachtige woningen? De gemeente organiseert op zaterdag 14 oktober van 10:00 tot 17:00 uur een woonbeurs in de Koningshof, zodat jij de woning vindt die perfect bij jou past.

De gemeente geeft op de beurs meer informatie over het inschrijf- en lotingsproces en de starterslening. Daarnaast zijn de bedrijven die de woningen bouwen aanwezig: HEUTBOUW, OVT Ontwikkeling en Van der Steeg. Zij presenteren onder andere de impressies van de woningen, plattegronden en prijzen. Ook licht woningcorporatie Patrimonium de plannen voor de sociale woningbouw toe. Verder kun je bij de aanwezige hypotheekadviseurs een financiële scan laten doen.

Aanmelden voor de woonbeurs is niet nodig. De digitale kavelkaart wordt de komende tijd aangepast met alle woninginformatie.

Nog ruimte voor standhouders

De gemeente biedt geïnteresseerde bedrijven, zoals klusbedrijven, interieurontwerpers, keukenleveranciers en hoveniers, de kans om zich te presenteren op de beurs. Bij interesse voor een plek achter een stand op de beurs kunnen bedrijven zich aanmelden door een e-mail te sturen aan zeeheldenwijk@urk.nl. Er is beperkte ruimte dus de gemeente verzoekt geïnteresseerden zich snel aan te melden.