Afbeelding van de kavelkaart van de Zeeheldenwijk

Start nieuwe lotingsprocedure particuliere kavels Zeeheldenwijk

12-10-2022

Op maandag 17 oktober om 9:00 uur start de nieuwe inschrijvingsperiode voor de 2e loting van de Zeeheldenwijk. De inschrijvingsperiode loopt tot 11 november 2022. De te verloten kavels bieden ruimte aan 15 woningen: zeven vrijstaande kavels, twee blokken van twee-onder-een-kapkavels (4 woningen) en één blok van vier CPO-rijwoningen. Omdat het particuliere kavels (oftewel zelfbouwkavels) zijn, zijn de kopers zelf verantwoordelijk voor het bouwproces. Voor de twee-onder-een-kapkavels moet worden ingeschreven met een medebouwer en voor de CPO-rijwoningen met drie andere medebouwers. Belangstellenden die voldoen aan de eisen uit de selectieleidraad worden van harte uitgenodigd om zich in te schrijven op één of meerdere kavels via de digitale kavelkaart.

Lotingsbijeenkomst

De lotingsbijeenkomst staat gepland op woensdag 23 november 2022. Alle belangrijke documenten van deze nieuwe lotingsprocedure zijn te vinden op de website. Het is belangrijk dat u deze documenten doorneemt vóórdat u zich inschrijft.

Reservelijst vorige lotingsprocedure

Omdat er nog kavels onder optie zijn van de vorige lotingsbijeenkomst, blijft de reservelijst van deze procedure vooralsnog gehandhaafd. Net zo lang tot alle koopovereenkomsten zijn getekend. De personen die op deze reservelijst staan, mogen ook deelnemen aan de nieuwe lotingsprocedure.