Herinnering: 14 oktober woonbeurs en start inschrijving hoek- en tussenwoningen

13-10-2023

Woonbeurs zaterdag 14 oktober: alles voor uw droomwoning!

Morgen -14 oktober- vindt de woonbeurs plaats in De Koningshof, van 10:00 tot 17:00 uur. Op de woonbeurs krijgt u alle informatie over de 193 koopwoningen die OVT Ontwikkeling, Van der Steeg en HEUTBOUW bouwen in Deelgebied 1A van de Zeeheldenwijk. Maar er is meer! Patrimonium geeft meer informatie over de sociale huur(koop)woningen en maar liefst 31 andere bedrijven helpen u bij het doen van een financiële check en bieden ondersteuning bij de koop, ontwerp, (ver)bouw, inrichting en aankleding van bestaande én nieuwe woningen op Urk! In onderstaand filmpje laten we zien welke partijen zaterdag voor u klaar staan.

Inschrijving loting hoek- en tussenwoningen start zaterdag 14 oktober

Om te zorgen dat iedereen een gelijke kans heeft bij het kopen van een hoek- of een tussenwoning verloot de gemeente Urk deze woningen. De lotingsprocedure is verdeeld over 2 bijeenkomsten:

14 november: verloting 43 hoekwoningen veld 1, 3, 4 en 5.
15 november: verloting 68 tussenwoningen veld 1, 3, 4 en 5.

De informatie over deze aanstaande loting is te vinden in de lotingsregels. Inschrijven voor een of beide lotingen kan vanaf morgen via het online inschrijfformulier dat te vinden is op de kavelkaart bij de woningen die verloot worden. Er worden op het moment van schrijven nog aanpassingen aan de kavelkaart gedaan. Het kan dus zijn dat er nog enkele foutjes voorkomen.

Overige woningen zijn per direct beschikbaar

De overige woningen: vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen worden aangeboden via de bouwers en aangesloten makelaars. Inschrijven kan per direct door contact op te nemen met de relevante bouwer. Zie deze pagina voor meer informatie.